Ny cross-trainingslinje 

Studietur til Berlin for årgang 18/19

Mulighed for bevægelse hver dag

Et stærkt fællesskab

Ny golflinje

Nye valgfag i 2017

Faglig udfordring

Kreativ fordybelse

Kost

På Kerteminde efterskole serveres en sund og varieret kost, som følger de nordiske næringsstofanbefalinger.   

- Frisk frugt hver dag 

- Årstidens grønsager 

- Nybagt, groft brød med mange kostfibre 

- Brød til alle måltider 

- Salat og/eller kogte/stegte/bagte grønsager hver dag 

- Økologisk mælk 

- Fisk hver 14. dag og fiskepålæg hver dag 

- Vegetarmad er et tilbud til alle hver dag 

- Der er mulighed for at være vegetar fra skolestart

- Der tages højde for laktoseintolerance og allergier (kontakt skolen)

 

Morgenmaden består af tagselvbord med et bredt udvalg af boller, ristet brød, lunt franskbrød, rugbrød, diverse slags gryn, yoghurt, ymer, A38, havregrød, ost, marmelade samt tørret og frisk frugt, gulerødder, mælk, kaffe/te.  

Formiddagsservering består af kaffe/te, gulerødder samt en nybagt "gnavegrovbolle".

Middagsmaden består af en varm ret med salat/grønt og flutes.  Der serveres vand til det varme måltid. Det er tagselvbord, og man sidder i kontaktgruppen og spiser sammen.

Eftermiddagsservering består af boller, franskbrød og rugbrød med smør, ost og marmelade. Frugt, gulerødder samt kaffe/te.

Aftensmaden består af tagselvbord med rugbrød, pålæg, lun leverpostej og diverse fiskeprodukter. Lune retter, salat, grønt og ost med frugt. Der serveres vand.

Aftenservering er som eftermiddagsservering - og der er kage én gang om ugen.