Ny cross-trainingslinje 

Studietur til Berlin for årgang 18/19

Mulighed for bevægelse hver dag

Et stærkt fællesskab

Ny golflinje

Nye valgfag i 2017

Faglig udfordring

Kreativ fordybelse

Mad og gastronomi

Er du interesseret i madlavning på et højere niveau?
Med linjefaget Mad og Gastronomi bevæger vi os ud i madlavningens uendelige univers - både i teori og praksis.

- Vi lærer om teknikker og smagssammensætninger
- Vi lærer om madkultur både herhjemme og i andre lande
- Vi finder udenlandske opskrifter og omskriver dem
- Vi bager og dekorerer
- Vi lærer om årstidens råvarer
- Vi lærer om lokale råvarer
- Vi taler om økologi
- Vi eksperimenterer med finere madlavning
- Vi laver en kokke-konkurrence i grupper, hvor I skal fremstille jeres ’egen’ ret

Der arbejdes hovedsageligt i skolens køkken, men der vil også være tavleundervisning og skrivearbejde, samt en linjedag, hvor vi skal ud og opleve lokal madkultur.