Tag med på camp 5.-6. maj

14 Linjefag

Studietur til Berlin for årgang 18/19

Mulighed for bevægelse hver dag

Et stærkt fællesskab

Golflinje

Masser af valgfag

Faglig udfordring

Kreativ fordybelse

Gymnastik

I samarbejde med Drigstrup gymnastikforening kan vores elever deltage på et junior/ynglingehold. Holdet træner i efterskolens hal mandag aften. Eleverne har med dette samarbejde nem adgang til et super gymnastik tilbud, sammen med andre gymnaster, der brænder for gymnastikken. Holdet trænes af dygtige, erfarne og motiverede trænere fra gymnastikforeningen.

På holdet vil den ugentlige træning have fokus på effektiv opvarmning, hvor du vil møde grundtræning blandet med alternativt træningsindhold, som både kan være hårdt, humoristisk og anderledes. Træningen er målrettet og effektiv, hvor den enkelte gymnast får lov at udvikle sig uanset hvilket niveau man starter på.
Rytme gymnastikken vil have fokus på almindelig grundtræning og styrke, men samtidig nye øvelser, udfordringer og bevægelser, som er rettet mod opvisningerne til foråret. På springsiden vil der være fokus på grundlæggende spring, men også at der bygges videre på de mere udfordrende spring. 

På holdet sætter vi stor pris på smil, seriøsitet, gå-på-mod og socialt samvær. 
Vi er et opvisningshold der tager rundt til opvisninger hos flere lokalforeninger og et par rundt på Fyn (ca. 7 opvisninger i alt). Det forventes derfor at du prioriterer træningen, da der hver gang vil fokus frem mod opvisningerne i foråret.  

Egenbetaling: Opvisningsdragten